valmistellaan elämystäsi

YKSITYISYYDEN SUOJA

OVO Casinoin mukaan pelaajan tulee rekisteröidä tili osoitteessa www.ovocasino.com, jotta hän voi käyttää tarjolla olevia palveluita. Rekisteröintivaiheessa pelaajalta pyydetään tiettyjä henkilötietoja. Pelaajan ja Quasar Limitedin välisen sopimussuhteen aikana pelaajalta tullaan pyytämään lisää henkilötietoja, ja lisäksi Quasar Limited tekee johtopäätöksiä pelaajan henkilötietoja koskien. Pelaajaa vaaditaan aina pitämään henkilötietonsa ajan tasalla.

Tämä Tietosuojakäytäntö tarjoaa tietojen kohteena olevalle pelaajalle tietoa siitä, kuinka Quasar Limited rekisterinpitäjänä säilyttää ja käyttää hänen henkilötietojaan.

A. Tietoa Quasar Limitedistä

Quasar Limited on Maltalla toimiva yritys, jonka rekisteröintinumero on C-50401 ja rekisteröity osoite 202/19 (Suite 1395), Old BakeryStreet, Valletta, Malta. Jos haluat ottaa meihin yhteyttä, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen support@ovocasino.com. Mikäli sinulla on kysyttävää yksityisyydestäsi tai tietosuojastamme, voit ottaa yhteyttä yrityksen tietosuojavaltuutettuun sähköpostitse osoitteella dataprotection@ovocasino.com.

B. Näin käsittelemme henkilötietoja

Lainmukainen tavoite tarkoittaa yrityksemme toimintaan ja hallinnointiin liittyvää tavoittetta, jonka avulla voimme tarjota sinulle www.ovocasino.com:in palveluita. Lupaamme harkita ja tasapainottaa sinuun ja oikeuksiisi kohdistuvat vaikutukset ennen kuin käsittelemme henkilötietojasi lainmukaisia tavoitteitamme varten. Emme käytä henkilötietojasi toimiin, joissa tavoitteemme syrjäyttävät sinuun kohdistuvat vaikutukset (ellei meillä ole hyväksyntääsi tai jollei laki toisin määrää).

Sopimuksen suorittaminen tarkoittaa tietojesi käyttöä sellaisen sopimuksen toimeenpanoon, jossa sinä olet osapuolena, tai pyynnöstäsi tehtyjen toimintojen suorittamista ennen kuin solmit sopimuksen.

Laillinen vastuumme tarkoittaa henkilötietojesi käsittelyä silloin, kun laki tai säännös vaatii meitä tekemään niin.

Käsittelyn syy
Kuvaus
Lainmukainen peruste
Lainmukaiset tavoitteet
Etäpelipalveluiden tuottaminen Tarjoamme etäpelaamista Malta Gaming Authorityn lisensoimana ja sääntelemänä. Keräämme, tallennamme ja käsittelemme pelaajien tietoja, jotta voimme tarjota ja parantaa palveluitamme ja asiakaspalvelua. Sopimuksen suorittaminen, laillinen vastuu ja lainmukaiset tavoitteet Hallinnoidaksemme kiistatilanteita pelaajien kanssa, ohjataksemme pelaajia vastuullisille pelitukea tarjoaville tahoille. Tarjotaksemme riskiarvioita muiden pelaajien ja yrityksen eduksi. Parantaaksemme pelaajien kokemusta, tunnistaaksemme toistuvia ohjelmavikoja. Analysoidaksemme asiakkaiden ja työntekijöiden käyttäytymistapoja.
KYC, AML ja petosten ehkäisyyn liittyvät toimet Meidän tulee tunnistaa pelaaja ja varmentaa hänen henkilöllisyytensä ja osoitteensa. Meidän lisäksi tulee suorittaa toimia, jotka ehkäisevät ja tunnistavat petoksia, rahanpesua ja/tai terrorismin rahoitusta. Sopimuksen suorittaminen, laillinen vastuu ja lainmukaiset tavoitteet Tarjoamiemme palveluiden väärinkäytön havaitseminen. Sopimuksessa sovittujen kohteiden ja/tai laillisten vastuiden tehokas täyttöönpanoäyttö. Tarjottujen palveluiden markkinointi. Tarjotaksemme riskiarvioita muiden pelaajien ja yrityksen eduksi.
Maksujen käsittely ja kotiutusten suorittaminen Tarjoamme laitteiston, joka käsittelee maksuja pelaajille tuottamiemme palveluiden eduksi. Riippuen pelaajan valitsemasta maksutavasta, ja tarpeen mukaan muista kriteereistä, vaaditut henkilötiedot vaihtelevat. Maksujen käsittelytietoja käytetään myös muita lainmukaisia tarpeita varten, kuten esimerkiksi petosten ehkäisyyn. Sopimuksen suorittaminen, laillinen vastuu ja lainmukaiset tavoitteet Sopimuksessa sovittujen kohteiden ja/tai laillisten vastuiden tehokas täyttö. Tarjoamiemme palveluiden mahdollistaminen, optimointi ja kehittäminen. Petosten havaitseminen muiden pelaajien ja yrityksen eduksi.
Pelaajaviestintä Meidän on oltava yhteydessä pelaajaan. Yhtendenpitotapoihin kuuluvat, niihin rajoittumatta, palveluihin liittyvien tietojen välitys palaajille, sekä muut tarpeelliset, markkinointiin liittymättömät viestit. Sopimuksen suorittaminen, laillinen vastuu ja lainmukaiset tavoitteet Varmistaaksemme vastuullisen pelaamisen ja sopimuksessa sovittujen kohteiden ja/tai laillisten vastuiden tehokkaan täyttöönpanon. Sopimuksen suorittaminen, laillinen vastuu ja lainmukaiset tavoitteet Varmistaaksemme vastuullisen pelaamisen ja sopimuksessa sovittujen kohteiden ja/tai laillisten vastuiden tehokkaan täyttöönpanon.
Profilointi Pelaajaprofiilien luomiseksi käsittelemme tietoja, joita olemme keränneet evästeiden, lokitiedostojen, läpinäkyvien gifien ja/tai kolmansien osapuolien tuen avulla. Profiili sisältää tietoja yksittäisestä pelaajasta, mukaan lukien pelaajan toimintamieltymykset. Profiileja käytetään, jotta voimme luodakerättyjen mieltymysten pohjalta pelaajalle räätälöidynkokemuksen, mukaan lukien hänelle sopivien kampanjoiden luominen. Yksittäisiä pelaajaprofiileja käytetään ainoastaan markkinointia varten ja erillisen hyväksyntämekanismin kanssa. Sopimuksen suorittaminen, laillinen vastuu, hyväksyntä ja lainmukaiset tavoitteet Tarjottujen palveluiden markkinointi. Tarjoamiemme palveluiden mahdollistaminen, optimointi ja kehittäminen.
Markkinointiviestintä Pelaajan asettamista tietoasetuksista riippuen, hänen henkilötietojaan voidaan käyttää markkinointiviestintään valittujen kanavien kautta.

Pelaaja voi milloin tahansa perus tai rajoittaa antamansa hyväksynnänomien henkilötietojensa käyttämiseen markkinointiviestintää varten.

Hyväksyntä ja lainmukaiset tavoitteet Tarjoamiemme palveluiden mahdollistaminen, optimointi ja kehittäminen, sekä tarjottujen palveluiden markkinointi.
Personalisoimattomat analyysit Käytämme verkkotietoja hioaksemme markkinointistrategiaamme, parantaaksemme ja personalisoidaksemme pelikokemusta ja kehittääksemme palvelun laatua. Tarkkailemme sivustomme käyttäjien liikkeitä sivustollamme analysoidaksemme trendejä ja kerätäksemme kattavaa tilastollista tietoa. Sopimuksen suorittaminen, laillinen vastuu ja lainmukaiset tavoitteet Tarjoamiemme palveluiden mahdollistaminen, optimointi, ja sopimuksessa sovittujen kohteiden ja/tai laillisten vastuiden tehokas täyttöönpano
Sosiaalisen median liitännäiset, yhden vaiheen sisäänkirjautuminen Quasar Limited käyttää sosiaalisen median liitännäisiä, jotta pelaaja kykenee käyttämään sosiaalista mediaa ja Quasar Limitedin verkkosivustoja yhdessä ja jakamaan pelikokemuksensa muiden kanssa.

Sosiaalisen median liitännäisten avulla pelaajat kykenevät kirjautumaan sisään sekä sosiaalisen median tilille että Quasar Limitedin tilille, ja linkittämään Quasar Limitedin tarjoamaa sisältöä pelaajan sosiaalisen median profiiliin. Quasar Limited käyttää yhden kerran kirjautumisteknologiaa, jotta pelaaja voi päästä Quasar Limitedin sivustoille ja sallia vuorovaikutuksen pelaajan valitseman palveluntarjoajan tai sosiaalisen median ja Quasar Limitedin sivustojen välillä

Sopimuksen suorittaminen ja lainmukaiset tavoitteet Quasar Limitedin tarjoamien palveluiden mahdollistaminen, optimointi ja kehittäminen.
C. Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

Säilytämme henkilötietojasi sopimuksen keston ajan. Kun pelaaja päättää sulkea pelitilinsä, pelijärjestelmään tallennetut tiedot säilytetään vaaditun vähimmäisajan, jotta se täyttää tässä Tietosuojakäytännössä eritellut tavoitteet ja vastaavat lakivaatimukset. Henkilötietoja voidaan säilyttää kauemmin, jos niiden poistaminen ei ole mahdollista teknisten ja/tai laillisten syiden vuoksi.

D. Mitkä ovat oikeutesi?
  1. Oikeus tarkistaai tiedot ja tietojen siirrettävyys – Pelaaja voi saada kopion itseään koskevista ja tallentamistamme henkilötiedoista milloin tahansa Tilini-osiosta, sisäänkirjautumisen jälkeen. Mikäli pelaaja haluaa lisätietoja, hän voi lähettää sähköpostitse asiaa koskevan pyynnöna yrityksen tietosuojavaltuutetulle. Lisäksi pelaaja voi pyytää, että jotkut kategoriat hänen tiedoistaan siirretään Quasar Limitedin toimesta kolmansille osapuolille.
  2. Oikeus tietojen korjaamiseen – Mikäli pelaajaa koskevissa tiedoissa on virhe, ne ovat puutteellisia tai vanhentuneita, pelaaja voi korjata kyseiset tiedot Tilini-osiosta, sisäänkirjautumisen jälkeen. Tiettyjä varmennuskeinoja saatetaan vaatia ennen korjauspyynnön toteuttamista. Mikäli muita tietoja tulee muokata, ole hyvä ja ota yhteyttä chatin kautta.
  3. Oikeus tietojen poistamiseen – Pelaaja voi milloin tahansa pyytää Quasar Limitediä poistamaan häntä koskevat tiedot lähettämällä sähköpostiviestin tietosuojavaltuutetullemme. Me varmistamme, että kaikki pyydetyt henkilötiedot poistetaan, ellei niiden säilyttämistä vaadita yllä olevan Tietojen säilytys -osiossa eriteltyjen syiden vuoksi. Pyydämme pelaajia kuitenkin huomioimaan, että heidän henkilötietojensa poistamisen jälkeen sivuston käyttökokemus voi heiketä.
  4. Oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä, vastustaa käsittelyä tai perua hyväksyntä – Pelaaja voi milloin tahansa pyytää, että Quasar Limited rajoittaa tai keskeyttää tiettyjen tietojen käsittelyn Me toimimme pyynnön mukaisesti, ellei ole olemassa muuta laillista syytä, jonka mukaisesti Quasar Limitedillä on velvollisuus käsitellä kyseisiä tietoja. Pelaaja voi milloin tahansa perua hyväksyntänsä itseään koskevien tietojen käsittelylle Tilini-osiosta, sisäänkirjautumisen jälkeen. Hyväksynnän peruminen ei vaikuta ennen perumista tehtyjen tietojen käsittelyn lainmukaisuuteen.
  5. Oikeus valituksentekoon – Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat tehdä valituksen www.ovocasino.com-sivustolla tapahtuvaa tietojen keräämistä tai käsittelyä koskien, ota meihin yhteyttä osoitteella dataprotection@ovocasino.com, tai muuhun asianmukaiseen tietosuojavaltuutettuun.
E. Henkilötietojen jakaminen ja luovuttaminen

Koko pelaajan kanssa solmitun sopimussuhteen ajan, ja myös sen jälkeen, Quasar Limited voi joutua jakamaan pelaajan henkilötietoja muiden organisaatioiden kanssa. Jokaisessa yksittäisessä tapauksessa yritämme saada kyseiset tietojen vastaanottajat käsittelemään henkilötietoja yleisten tietosuojasäännösten ja Quasar Limitedin Tietosuojakäytännön mukaisesti. Jos henkilötietojasi siirretään Euroopan talousalueen (”EEA:n”) ulkopuolelle, vaadimme kohtuullisten turvatoimien käyttöä. Quasar Limited noudattaa aina kaikkiea henkilötietojen suojaukseen liittyviä toimintaperiaatteita ja tämä näkyy myös siinä, keitä valitsemme yhteistyökumppaneiksi, kuinka muutamme tietoja anonyymiksi tai pseudonyymiksi aina mahdollisuuksien mukaan, ja kuinka jaamme vaadittuja tietoja vain ja ainoastaan täyttääksemme sopimuksen ja/tai lain vaatimuksia.

F. Lakivaatimukset ja hyvän etäpelioperaattorin toimintaperiaatteet

Koska Quasar Limited tarjoaa pelipalveluita etänä, meidän tulee jakaa tietojamme lakiviranomaisten, säännöstelijöiden ja muiden viranomaisten kanssa, samoin kuin luottotarkistuksissa, petosten ehkäisyssä ja henkilöllisyyden varmennuksen parissa työskentelevien kumppaneidemme kanssa.

G. Sopimuksen vaatimukset

Muut tietojen jakamiset ja luovuttamiset riippuvat tietojen kohteesta, tuotteita tarjoavista kolmansista osapuolista tai Ehtojen mukaisista palveluista. Riippuen tietojen kohteen valitsemista palveluista Quasar Limited saattaa joutua jakamaan henkilötietoja palveluja tarjoavan kolmannen osapuolen kanssa. Meidän tulee jakaa tietoja organisaatioiden kanssa, jotka esittelevät tietojen kohteen. Ellei palveluiden ehdoissa muutoin mainita, OVO Casino jakaa tietoja kolmansien osapuolien kanssa ainoastaan silloin, kun tietojen kohde pyytää (tai sallii) meidän jakavan hänen tietonsa. On kuitenkin tärkeää huomioida, että saatamme paljastaa henkilötietoja meihin liittyviille yrityksille tai yhteistyökumppaneillemme.

H. Kolmansien osapuolien vastuuvapauslauseke

Quasar Limitedin tarjouksiin voi liittyä kolmansien osapuolien palveluita, esimerkiksi pelien tarjoajia.
Mikäli palvelu suoritetaan yhteistyökumppanin sivustoilla, Quasar Limitedin Tietosuojakäytäntö ei kata niitä, eikä Quasar Limited voi olla vastuussa kolmansien osapuolien sivustojen keräämistä tiedoista, vaan pyytää pelaajaa lukemaan vastaavan yhteistyökumppanin omat tietosuojakäytännöt

I. Evästeet

Quasar Limited ja sen yhteistyökumppanit käyttävät sivustoillaan evästeitä. Voit lukea lisätietoja evästeiden käytöstä Evästekäytännöstämme. Tämä Tietosuojakäytäntö on voimassa silloin, kun evästeitä ja jäljittäjiä käytetään käsittelemään sivustolla vierailijoiden tai tietojen kohteiden henkilötietoja.

J. Tietosuoja

Kaikkia tietoja käsitellään automaattisin tavoin. Quasar Limited käyttää kaikki kohtuulliseksi katsotut tekniset ja organisaatioon liittyvät toimet suojatakseen pelaajien tietoja asiattomilta henkilöiltä ja estääkseen vahingossa tapahtuvaa tai laitonta tietojen käsittelyä, paljastamista, tuhoamista, kadottamista, muuttamista tai vaurioittamista.

Lisäksi maksutiedot salataan käsittelyn ajaksi.

Arkaluontoiset tiedot ovat SSL-salattuja. Lisäksi Quasar Limited käyttää kaikkia kohtuuloiseksi katsottuja toimia varmistaakseen pelaajien tietojen suojauksen kaikissa muissa yhteyksissä.

Ainoastaan Quasar Limitedin valtuutettu henkilökunta tai kolmannet osapuolet, jotka ovat solmineet sopimuksen Quasar Limitedin kanssa ja noudattavat tietosuojan toimintaperiaatteita ja tämän Tietosuojakäytännön ehtoja, voivat päästä käsiksi pelaajien tietoihin.

Quasar Limited tarkkailee kaiken henkilökuntansa sekä palvelun tuottajiensa luotettavuutta ja vastuullisuutta. Työntekijöitä koulutetaan turvallisuus- ja tietosuojastandardeihin liittyen säännöllisesti. Palvelimet sijaitsevat turvallisessa ympäristössä.

Lisäksi kaikkia pelaajien tietoja suojellaan valtuuttamattomalta käytöltä tai vaurioilta palomuurin ja tunkeutumista ehkäisevien järjestelmien avulla.

K. Kyselyt

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat tehdä valituksen www.ovocasino.com-sivuston tietojen keräämiseen tai käsittelyyn liittyen, ota yhteyttä meihin osoitteella dataprotection@ovocasino.com, tai muuhun asianmukaiseen tietosuojavaltuutettuun.

L. Tähän Tietosuojakäytännön muutokset

Tähän Tietosuojakäytäntöön saatetaan ajoittain tehdä muutoksia, joista pelaajille tiedotetaan viiveettä ja viimeistään silloin, kun he kirjautuvat seuraavan kerran sisään pelaajatililleen osoitteessa www.ovocasino.com.